SlagwerkgroepTer ere van het 50 jarig jubileum in 2005 heeft de slagwerkgroep een cd opgenomen. Deze cd bevat prachtige nummers uitgevoerd door de slagwerkgroep. De cd is te koop bij Mark Verhagen en kosten € 10,00 per stuk. Voor meer informatie en verkoop stuur een mailtje naar mark.verhagen@hetnet.nl

Slagwerkgroep Concordia is opgericht in 1955 en komt uit in de Ere-divisie van de Koninklijke Nederlandse Federatie van Muziekverenigingen (KNFM).

De slagwerkgroep heeft zich in het verleden hoofd-zakelijk gericht op marcherende werken in com-binatie met stilstaande werken. In deze sectie zijn - zowel nationaal als internationaal - een groot aantal aansprekende successen geboekt.
Vermeldenswaardig zijn Landskampioenschap KNFM (1995), gouden medaille Wereld Muziek Concours Kerkrade en Ere-diploma van de KNFM.

De afgelopen jaren is de nadruk meer verschoven naar de podiumoptredens. Deze optredens worden gekenmerkt door een grote diversiteit aan slagwerkinstrumenten (ongestemd slagwerk, melodieus slagwerk en diverse percussie-instrumenten). In 2007 vond in Etten-leur promotie plaats naar de ere-divisie podium en in 2008 werd de slagwerkgroep Landskampioen Podium 1ste divisie in Winterswijk.

Naast deelname aan concoursen en het opluisteren van diverse plaatselijke activiteiten organiseert de slagwerkgroep jaarlijks een slagwerkconcert.De slagwerkgroep staat sinds 1997 onder inspirerende leiding van Casper Traa. De repetitie vindt wekelijks plaats op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in cultureel centrum De Kei in Reusel.

De opleiding van jeugdleden vindt intern plaats onder KNFM-normen. De jonge, enthousiaste slagwerkleerlingen vormen de jeugdslagwerkgroep onder leiding van Robbert Hendriks.